Marc

Goedenavond Donald,

Ik zou je nog laten weten hoe ik de auto ervaren heb.

In 1 woord GEWELDIG, natuurlijk was met dank aan Tork Motorsport en de veranderingen die ik zelf had aangebracht de auto al verre van standaard. Maar jullie vering en dempers maken dat de wegligging echt top is en met al de andere aanpassingen samenkomt en de auto zich gedraagt zoals ik het graag wil.

Het gemak waarmee je verkeersdrempels kunt nemen heeft zoals je zei uiteindelijk ook zijn grenzen. Ik werd iets te overmoedig.

Tijdens onze vakantie de Eifel doorkruist, via de Vogezen, routes des Grand Alpes, de Apennijnen en Dolomieten in 14 dagen 5000 km bochten afgewerkt.
Opmerkelijk is hoe strak de auto in het spoor blijft.
Echt verbazingwekkend is dat je in de bocht stevig kan remmen en de auto zich nog steeds als op rails door de bocht gaat. De grip die je hebt is echt genieten.

De Col du Telegraphe hebben we full wet omhoog en omlaag gereden. Terwijl de haarspeldbochten en het asfalt niet optimaal was, geen krip, altijd grip.
Auto is veel ongevoeliger voor spoorvorming.

In september gaan jullie mijn Alpine A110 van jullie veren en dempers voorzien.
Ik zie al reikhalzend uit naar de eerste kilometers na de transformatie. In oktober gaan we weer op reis om het te gaan beleven.

Mijn dank voor de prettige gesprekken met mooie verhalen en goed advies.

Groet,
Marc