Veren

COILOVER VEREN (SCHROEFSET VEREN)

Wij hebben de grootste voorraad coilover veren (schroefset veren) van Europa. Onze coilover veren staan wereldwijd bekend vanwege de hoge kwaliteit.

De veren zijn gemaakt van hoogwaardig chroom silicium staal wat bestand is tegen hogere materiaal spanningen. Hierdoor kan er met minder materiaal de gewenste kracht van de veer behaald worden, wat een gewichtsvoordeel oplevert en meer veerweg in de veer creëert.

Een binnendiameter van 60mm wordt het meest gebruikt, vandaar dat wij hier de grootste keuze in hebben. Maar we hebben ook coilover (schroefset) veren met de volgende diameters: Ø 46mm, Ø 51mm, Ø 54mm, Ø 60mm, Ø 70mm, Ø 80mm. De lengtes variëren van 100mm tot en met 400mm.

In onderstaande lijst (PDF) een overzicht van onze standaard coilover (schroefset) veren en prijzen. De juiste veer niet gevonden? Neem contact met ons op, wij maken deze veren ook op maat.

Prijslijst met coilover (schroefset) veren

VERLAGINGSVEREN

Voor vrijwel elke auto hebben wij verlagingsveren op voorraad. Het verlagen van een auto staat niet alleen mooi en sportief, de wegligging wordt ook nog eens verbeterd doordat het zwaartepunt van de auto wordt verlaagd.

Op zoek naar maximale vrijheid bij het afstellen van de rijhoogte, demping en wegligging? Dan adviseren wij onze 1K2, 2K2, RS of RSA schokdempers. Dit zijn schokdemper-sets met veren (schroefsets).

Een standaard schokdemper en veer zijn als combinatie ontwikkeld. Om de beste gemiddelde combinatie te krijgen rijden schokdemper-fabrikanten vaak meer dan een half miljoen test-kilometers. Alleen de veer veranderen qua hoogte maakt een minimaal verschil t.a.v. wegligging. Wanneer de wegligging verbeterd moet worden, dan is een complete schokdemper-set (schroefset) de veilige en juiste route om te bewandelen.

Naast onze standaard verlagingsveren, zie onderstaande prijslijst (PDF), ontwikkelen en produceren wij ook custom made veren. Deze op maat gemaakte verlagingsveren leveren wij in diverse kleuren, met elke gewenste opdruk en onder elke merknaam (private label).

Verlagingsveren – Prijslijst 2022/2023


VERLAGINGSVEREN OP MAAT

Niet de juiste maat kunnen vinden? Neem contact met ons op door ons een e-mail te sturen of door ons te bellen. Wij kunnen elk type veer voor u maken!