OEM schokdemper leverancier

INTRAX OEM (FIRST SUPPLIER)

Door de kwaliteit, continuïteit, flexibiliteit en service heeft Intrax van diverse merken het vertrouwen gekregen om de OEM (eerste montage, de standaard schokdemper) schokdemper leverancier te worden.

Sommige merken voeren onze schokdempers onder hun eigen naam en zoals hieronder genoemd onder de naam Intrax of hun merknaam met de toevoeging “Made by Intrax”.

Waarom Intrax als OEM leverancier van schokdempers?

Bij al deze merken zijn de volgende 3 zaken van belang: kwaliteit, continuïteit en service.

Kwaliteit
Doordat wij geen onderscheid maken in materialen tussen competitievoertuigen of straatvoertuigen en in iedere schokdemper de laatste technieken toepassen is de demper en de demping kwaliteit gegarandeerd.

Continuïteit
Aangezien alle schokdempers bij ons in de fabriek op de testbank getest worden voordat ze verzonden worden, zijn onze klanten er zeker van dat ieder schokdemper aan de kwaliteit eisen voldoet. De continuïteit van de demper en de damping is hiermee ook gegarandeerd.

Service
Intrax heeft bedrijfstechnisch een zeer open structuur waardoor het altijd mogelijk is om de mensen te spreken die voor de klant van belang zijn. Dit garandeert een zeer efficiënte service op alle vlakken.

Fabrikanten waarvoor wij OEM leverancier zijn

Onderstaand een overzicht van fabrikanten waarvoor wij OEM leverancier van schokbrekers zijn:

Vragen of meer info?

Vragen of meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.