ARC®

ARC® (Anti Roll-Control) is een ideaal systeem voor straat, competitie en professioneel (wedstrijd) gebruik. Dankzij het ARC® systeem is het mogelijk om een veer, die wat meer rust in de auto geeft, gemoedelijker over de hobbels en curbs rijdt en welke net wat meer tractie en grip geeft, maar eigenlijk te zacht is omdat hij te veel ongewenste roll/pitch genereert en bij sommige gaten, hobbels en curbs zelfs doorslaat, te gebruiken.

ARC® is in staat om onderscheid te maken tussen gaten, hobbels en curbs. Ook kan ARC® bochten en remmen onderscheiden, waardoor het mogelijk is om toch voor die net wat zachtere veer te kiezen of een zachtere stabilisatorinstelling zonder dat je aan stabiliteit inlevert.

Dit regelt ARC® allemaal zonder gebruik te maken van dure, ingewikkelde, storinggevoelige elektronica. ARC® is namelijk een systeem welke op een mechanische/hydraulische intelligente manier de schokdemper snelheid interpreteert en daardoor een verschil kan maken in zijn reactie op verschillende acties.

ARC® is verkrijgbaar als optie op onze schokdempers.