SCHOKDEMPER REVISIE VOOR ALLE MERKEN

Negentig procent van de Intrax schokdempers kan binnen 3 tot 5 werkdagen worden gereviseerd. Dit dankzij een zeer efficiënt revisie-systeem. De schokdempers worden altijd getest op de schokdemper dyno.

Revisie van andere schokdempermerken is ook mogelijk. Denk hierbij aan schokdempermerken zoals Koni, Öhlins, KW, AST, WP, Reiger, H&R, Tractive, Bilstein, Sachs, JRZ, Eibach, Moton, Proflex, Hyperpro, Fox, BC en nog vele andere merken.

WAT HOUDT EEN SCHOKDEMPER REVISIE IN?

  1. Volledig demonteren van de schokdemper
  2. Alle onderdelen nakijken
  3. Samenbouwen van de schokdemper met:
    1. Nieuwe olie
    2. Nieuwe keringen
    3. Nieuwe o-ringen
  4. Testen van de schokdemper op de testbank

Het is belangrijk dat de dop waardoor de zuigerstang de schokbreker in gaat geschroefd is. En niet geperst of geklemd. Dit laatste is vaak het geval bij OEM (standaard gemonteerde) schokdempers. De meeste OEM schokbrekers kunnen hierdoor niet worden gereviseerd.

REVISIES MET SPOED

Een spoedreparatie of spoedrevisie van schokdempers? Neem hiervoor contact met ons op en geef aan dat het een spoedrevisie of -reparatie betreft. Nadat wij de schokdempers hebben ontvangen gaan wij er direct mee aan de slag. Ons doel is om de schokdempers dezelfde dag of uiterlijk de volgende werkdag gereed te hebben en retour te sturen. Of dit mogelijk is zullen wij dan gelijk telefonisch met u doornemen.

schokdempers reviseren

schokbreker revisie