Intrax OEM (first supplier)

Door de kwaliteit, continuïteit, flexibiliteit en service heeft Intrax van diverse merken het vertrouwen gekregen om de OEM (eerste montage, de standaard schokdemper) schokdemper leverancier te worden.

Sommige merken voeren onze schokdempers onder hun eigen naam en zoals hieronder genoemd onder de naam Intrax of hun merknaam met de toevoeging "Made by Intrax".

Bij al deze merken zijn de volgende zaken van belang:

  1. Kwaliteit
  2. Continuïteit
  3. Service

Doordat wij geen onderscheid maken in materialen tussen competitie voertuigen of straat voertuigen en in iedere schokdemper de laatste technieken toepassen is de demper en de demping kwaliteit gegarandeerd.

Aangezien alle schokdempers bij ons in de fabriek op de testbank getest worden voordat ze verzonden worden zijn onze klanten er zeker van dat ieder schokdemper aan de kwaliteit eisen voldoet. De continuïteit van de demper en de damping is hiermee ook gegarandeerd.

Intrax heeft bedrijfstechnisch een zeer open structuur waardoor het altijd mogelijk is om de mensen te spreken die voor de klant van belang zijn. Dit garandeert een zeer efficiënte service op alle vlakken.

Een aantal van de fabrikanten waarvoor Intrax OEM leverancier is zijn:

Ik ben op zoek naar:

Projecten

Mazda MX-5 Cup

Mazda MX-5 Cup

Mazda MX5 Cup (sinds 2019)Intrax werd gevraagd door Mazda om een Cup auto t...
Meer info

Radical

Radical

Intrax heeft mede door zijn goede service en ervaring met competitie schokd...
Meer info

EPIC de Intrax purpose build off-road schokdempers.

EPIC de Intrax purpose build off-road schokdempers.

Na vele verzoeken en naar aanleiding van de off-road successen in Dubai is ...
Meer info