MARTIJN OUDHUIS KAMPIOEN IN DE GRAND NATIONAAL KAMPIOENSCHAP STOCKCAR

Nieuw circuit dit jaar ,gravel baan  Emmen.

Martijn Oudhuis presteerde zeer goed ,na eerste 3 wedstrijden te hebben gemist stond hij toch 1e in Grand national kampioenschap na 7 wedstrijden. Reed in july de snelste rondetijd,n was altijd voorin het veld te zien.

Voor volgend jaar hebben wij voor deze stockcar f2 klasse 1k2 dempers met een langere slag en soft set-up ( 18 cm)

Stockcar f1 dirt rijder Pablo Brandenburg ,dit jaar voor het eerst op intrax, heeft zich weten te plaatsen voor de world final Ipwich -engeland. Daar had hij enkelt van kunnen dromen. Pablo : "We hebben in dit jaar nog nooit zoveel vooruitgang geboekt en zoveel geleerd,En eerlijk is eerlijk ,er is wel degelijk verschil in de een of andere schockdempers".

Hij bedankte mij ook voor de goede nazorg en begeleiden met de set-up !

f1 asfalt rijder Johan Catsburg , na slechte voorrondes , van achteraf toch nog 3e in  Open NK op circuit Lelystad.

Op 1k2 4 way dempers. Zeer tevreden! Aldus Nico Groot.

De eerste foto is nieuwe stockcar f1 asfaltauto van Henk-jan Ronitz. Hij zat dit jaar met zijn gezondheid te kwakkele,en heeft daarom niet gereden. (Circuit Venray was ook gesloten) Het gaat veel beter met hem en we hebben laatst een testdag gehad op circuit Lelystad. Waar de topconcurrentrijders 15.9 a 16 sec rijden ,hebben wij al een tijd van 15.82 neergezet. En dit alles met Intrax 1k2 dempers met de nieuwe nummercodering,speciaal met Gronico raceservice voor de Ovalracing opgezet. Dit belooft wat voor volgend jaar !