Intrax circuitdag 1 April 2014 op circuit Zandvoort

  

Beste auto liefhebber,

U zou kunnen denken dat het een grap is maar dit is zeker niet het geval.

1 april aanstaande organiseren wij ons, zo langzamerhand traditionele, Intrax circuit dag. Net zoals alle voorgaande keren kunt u op deze dag uw auto perfect op de limiet leren kennen en voelen wat de afstel mogelijkheden voor een invloed hebben op de auto. Indien u hiermee geholpen wilt worden is dat geen probleem. Onze wegligging specialisten (Niek van Sambeek en Henk Thuis) en coureurs (Tom Coronel, Donald Molenaar en Pim van Riet) zullen aanwezig zijn om u te helpen met iedere vraag die u heeft.  De gehele dag zal in het teken staan om uw rijplezier met de auto te vergroten. Wilt u dat een van onze coureurs met u meerijdt, geen probleem, wilt u weten hoe u eenvoudig en snel uw auto vierkant kunt uitlijnen, vraag het, wilt u dat een ervaren coureur eens aanvoelt of de afstelling van uw auto verbeterd kan worden, dat kan ook. Wij zullen proberen iedere vraag van u die dag te beantwoorden.

Uiteraard zorgen wij voor hapjes, drankjes en een lunch. Tijdens de lunch zullen Tom Coronel, Donald Molenaar en Niek van Sambeek een korte uitleg geven over het functioneren van een schokdemper en eventuele vragen van u beantwoorden.

Kortom wilt u een dag spelen met uw favoriete speeltje op een van de mooiste en meest technische circuits van Europa, circuit park Zandvoort, wel of niet onder begeleiding van professionele wegliggingspecialisten en coureurs, schrijf u dan nu in voor de Intrax circuit dag 1 april aanstaande. Ook uw vrienden die geen Intrax onderstel hebben zijn uiteraard welkom.

De sessies bestaan uit 20 minuten, dus 3 sessies per uur, wij gaan de sessies indelen naar rijders met weinig / gemiddeld / veel ervaring en het soort auto waarmee u gaat rijden, graag het inschrijfformulier zo volledig mogelijk invullen

Kosten per inschrijving:
€ 40,- per sessie bij voorinschrijving en betaling.
€ 50,- per sessie bij inschrijving ter plaatse.

Prjizen excl. 6% btw

Het is ook een mogelijkheid om met een Radical SR3 of SR8 me te rijden, kosten:

€ 40,- per ronden bij voorinschrijving en betaling.
€ 50,- per ronden bij inschrijving ter plaatse.

Prijzen excl. 6% btw

Let op: vol is vol.

Betreffende de veiligheid: Een helm is verplicht, de baanposten zijn bezet door marshalls, rescue team en een medisch team is aanwezig in geval van schade. Tot nu toe nog nooit nodig geweest op een Intrax dag, maar we nemen geen risico.

Bijgaand het inschrijfformulier (klik hier), deze graag naar ons mailen (info@intrax.nl) of faxen: +31 413-273319

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met Claudette Sommers +31413-272997 of info@intrax.nl

Met vriendelijke groet / With kind regards,

Donald Molenaar

Circuit Dag 2014 

sales@intraxracing.nl
Leeuwstraat 68, 5408 PL 
Volkel, The Netherlands
T: +31(0)413-272997
F: +31(0)413-273319
www.intraxracing.nl

Intrax levert volgens de algemene verkoop, leverings en betalingsvoorwaarden gedeponeerd bij de Kvk nr. 16044117

Intrax delivers according to the sales, delivery and payment conditions as filed at the Chamber of Commerce Nr. 16044117