Finale MCLB Belgisch kampioenschap Sunny Desintebin

Persbericht Desintebin
Op 16 september moest ik de finale rijden voor het belgisch kampioenschap quads OPEN.
Na een spannend duel gedurende het gehele seizoen tussen mij en mijn grootste concurent Davy Decuyper zou deze dag beslissend worden wie met de trui gaat lopen.Met maar 3 punten verschil op elkaar beloofde het een spannend weekend te worden.
De training ging al slecht van start, na 3 ronden brak het stuur tijdens een jump en werd het dus druk sleutelen voor de eerste reeks.
De eerste reeks kwam ik als 5de uit de start en moest ik al meteen beginnen inhalen. Na wat tactisch rijden kon ik nog een 2de plaats bemachtigen na BELOFTEN rijder Dutry.
De tweede reeks kwam ik weeral als 5de uit de start met Davy voor mij. Na enkele spannende ronden duel kon ik hem toch voorbij gaan en verder rijden naar de top. Op 2 ronden voor het einde kon ik koploper Dutry nog voorbij gaan en vollop genieten van de supporters en iedereen die me gesteund had dit jaar.
Ik wil het INTRAX-team geweldig bedanken voor wat jullie dit en vorig jaar voor mij gedaan hebben. De kwaliteit en snelheid van de service was zeer goed.
Met deze superieure vering kan ik mijn grenzen alsmaar verleggen!
Op naar 2008