schokbrekers automotive

Automotive

Intrax Suspension Technology is gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van schokdempers voor voertuigen in de breedste zin van het woord. Alle schokdempers zijn custom build.

Dit houdt in dat alleen de ruwe materialen aanwezig zijn. De schokdempers worden pas gebouwd worden als de gegevens van de betreffende auto en wensen van de bestuurder binnen zijn. Dus volledig op maat gemaakt.

Met deze manier van werken weten wij zeker dat iedere set schokdempers de best mogelijke setting/veren meekrijgt voor de auto waarvoor deze bestemd zijn. Intrax kan op deze manier flexibel werken en de schokdempers zijn altijd uitgerust met de laatste ontwikkelingen. Uiteraard kunnen wij ook serie productie leveren waarbij de hoge kwaliteit standaard gehandhaafd blijft.

Autosport: van race, cross tot off-road

Verschillende competities worden gebruikt om de nooit stilstaande ontwikkelingen bij Intrax te testen. Zo worden alle nieuwe ontwikkelingen uitgebreid getest op straatvoertuigen, maar ook in race, cross en off-road competitie-auto’s.

Variërend van zeer lichte tot extreem zware voertuigen onder de zwaarste omstandigheden. Al deze gegevens in combinatie met de “droge” reken- en testuitslagen worden gecombineerd tot een perfect product. Dat vervolgens in verschillende configuraties wordt gebruikt in de schokdempers. En wordt door de eindgebruiker ingezet om wedstrijden te winnen of juist heel comfortabel en veilig (op hoge snelheid) van A naar B te komen.

Custom made schokdempers

Omdat bij ons alles custom made is en wij zeer flexibel zijn worden wij regelmatig voor vreemde, aparte, extreme, kortom anders dan andere projecten gevraagd. Dus niets is ons te gek en een nieuw model hoeft bij ons niet per se duurder te zijn door onze ervaring.

Doordat ons bedrijf is ingericht voor custom build projecten kunnen wij van niets naar een volwaardig functionerende schokdemper gaan in 5 weken. Dit is ruim 80% sneller dan de meeste andere schokdemper bedrijven. Dit maakt ons uitermate geschikt voor prototyping.

Schokdempers en opties

De volgende technieken zijn als optie verkrijgbaar op onze schokdemper sets:

Compleet assortiment

Naast onze op maat gemaakte schokbrekers vind je bij ons ook:

Vragen of vrijblijvend advies?

Op onze website zijn alle voertuigen (meestal met foto’s) te vinden die wij al eens een suspension upgrade hebben gegeven. Bel of mail ons gerust voor vrijblijvend advies of voorbeelden.