vacatures bij intrax in oss

Vacature Automonteur (M/V)

Wil jij werken voor een gerenommeerd bedrijf in de Automotive, met meer dan 30 jaar ervaring in hoogstaande veringtechnologie op nationaal en internationaal niveau? Wij zijn Intrax Suspension Technology B.V., een Nederlandse fabrikant die custom made schokdempers, camberplaten, vering- en ondersteltechniek ontwerpt en produceert, voor diverse disciplines waaronder: race-, rally-, offroad-, klassiek- en straatauto’s en voor industriële doeleinden. Met een gedreven team van specialisten werken wij vanuit ons nieuwe en moderne pand in Oss.

Wij zijn op zoek naar een:

Automonteur (m/v)

(onderstellen/wegligging)

 

Functieomschrijving:
Ben jij technisch aangelegd en heb jij verstand van en passie voor auto’s? Krijg jij er voldoening van om klanten blij te maken? Dan zijn we opzoek naar jou! Als automonteur ondersteltechniek bestaat een groot deel van je werk uit het inmeten, inpassen, inbouwen en afstellen van custom made schokdempers, zul je auto’s uitlijnen en uitwegen, en met enige regelmaat bouw je auto’s om tot race-auto’s. Je denkt mee met de engineers waarvoor je schokdempers opmeet en test. Elke uitdaging pak je met twee handen aan.

Wij vragen:
In deze specifieke tak van sport is een leergierige instelling de beste manier om het vak te leren. Je bent een resultaatgerichte autotechnicus die communicatief vaardig is en die graag en goed samenwerkt met anderen. Je kunt omgaan met tijdsdruk en reageert op eventuele wijzigingen.
Als automonteur is het belangrijk dat:
* Je relevante werkervaring als automonteur hebt opgedaan
* Je zelfstandig, klantvriendelijke en leergiering bent ingesteld
* Je een positieve, accurate en oplossingsgerichte werkhouding hebt

Functie eisen:
* MBO (niveau 3 of 4 Autotechniek) werk- en denkniveau
* Kennis van materiaaltoepassingen
* Technische kennis van voertuigen
* Kunnen lassen is een pré
* Kennis van ondersteltechniek en/of veringtechniek is een pré

Wij bieden:
Een fulltimebaan volgens CAO met bijpassen salaris, in een innovatieve en technische omgeving, waar elke dag iets nieuws te ontdekken valt en het nooit saai is. ook is er veel ruimte voor jouw eigen inbreng en ontwikkeling.

Is jouw interesse gewekt en ben jij degene die we zoeken? E-mail je CV en motivatie naar: claudette@intrax.nl

 

 

WIJ WERKEN NIET MET UITZEND-WERVINGS EN SELECTIE-BUREAUS