BMW E46 Schroefset Coilover

Schroefset voor BMW E46

Schroefset voor BMW E46

Onze schokdempers zijn qua hoogte en demping instelbaar. In de markt worden onze schokdempers ook schroefsets genoemd. Omdat deze bestaan uit schokdempers en veren. Die door middel van een schroefdraad omhoog en omlaag geschroefd kan worden.

Wil je zelf de rijhoogte, demping en wegligging van jouw BMW E46 instellen? Kies dan voor een schroefset voor de E46. Door het zwaartepunt van de auto te verlagen wordt de wegligging beter en kan er harder door de bochten worden gereden. Maar niet alleen de wegligging wordt door een schroefset verbeterd, de auto ziet er ook nog eens sportiever uit.

Waarom een Intrax schroefset?

Wist je dat al onze schroefsets of schokdemper-sets op maat worden gemaakt? Aan de hand van de technische gegevens van de BMW, de gewenste wegligging en gewenste gebruik (straat, race, rally, off-road etc) wordt de set ‘custom build’.

Tevens passen wij altijd de Upside Down constructie toe, hierdoor wordt de installatie stijfheid in het systeem enorm verminderd. Alle schroefsets zijn volledig modulair en zijn voorzien van een inwendige thermostaat. Deze thermostaat zorgt ervoor dat bij temperatuurschommelingen de demping en het rijgedrag gelijk blijven. Ondanks dat wij deze drie high-end producteigenschappen combineren zijn onze schroefsets zeer competitief geprijsd.

Wat is de beste schroefset voor de BMW E46?

De 1K2, 4-Weg en de MacPherson XL schokdempers-sets (schroefsets) van Intrax zijn o.a. geschikt voor E46. Onderstaand een korte omschrijving:

1K2 Schroefset
Deze set is in hoogte en demping verstelbaar en is gemiddeld 30% lichter dan vergelijkbare stalen schokdemper-sets. En is geschikt voor veeleisend straat- en wedstrijdgebruik. Gebaseerd op dezelfde technologie waarmee Michael Schumacher zijn WK behaalde.

4-Weg Schroefset
Deze 4-Weg schroefset is een van onze topproducten. Ook deze set is in hoogte en demping verstelbaar. Maar de demping voor de low-speed bump (ingaande demping), de high-speed bump en de rebound (uitgaande demping) zijn apart instelbaar. Ook het totale compressiegebied is instelbaar. Het binnenwerk bevat meer dan 115 onderdelen en is uitgebreider dan alle andere Intrax schokdemper-sets.

MacPherson XL
Deze schokdemper-set is de supersterke uitvoering van de 1K2 of 4-Weg schroefset. Bij een Macpherson wielophanging moeten de verticale en laterale krachten van het wiel verwerkt worden door de schokdemper. Doordat wij standaard de Upside Down constructie toepassen wordt installatiestijfheid (minder flex) aanzienlijk verminderd. Wij maken namelijk gebruik van een ø45mm (1K2 en 4-weg) upside down insert.

Wat zeggen anderen over onze schroefsets voor BMW ?

“Wij kochten onlangs een setje 1K2 + ARC voor onze E46. We hebben deze maandag voor de eerste keer kunnen uittesten, ze zijn fantastisch! Nog beter dan verwacht, bedankt hiervoor.”
Robin

“I received my BMW e46 shocks Wednesday and they were amazing, I loved thern quality of the built and I’m really sure the client will too.”
Tiago Pereira

“We would like to inform you that we won our Championship in Slovak Circuit Cup 2015 with BMW M3-CS 3.0 (E36) with INTRAX 1K2/RS. Thank you for your support and great service!”
Peter Zacek

“Ik heb enige maanden geleden een Intrax rsa set gekocht bij uw bedrijf. Nu ben ik echt super tevreden over de set, want ik heb in mijn eerste bezoek aan de Nordschleife (Nurburgring) zo’n 22 sec sneller gereden als het afgelopen jaar..”
Leonard

Advies of vragen?

Vragen of advies voor jouw BMW E46? Neem contact met ons, wij adviseren graag en vrijblijvend. Bel (+31) 0413 – 272 997, mail naar info@intraxracing.nl of gebruik ons contactformulier.