PORSCHE 964 TRACKDAY SPORTVERING

Intrax introduceert een nieuw onderstel voor de 964, ontworpen voor de enthousiaste rijder. Het type “1K2” kit is een lichtgewicht aluminium system en bestaat uit een “”coilover” schokdemper voor de achteras en een coilover system voor the vooras, beide voorzien van verstelbare demping en rijhoogte. 

De kit kan worden voorzien van valving en veren voor verschillende banden (straat / semi-slicks of full-slicks). Optioneel kan de kit voorzien worden van Black Titanium geleide- en zuigerstangen voor de langste levensduur, de soepelste beweging en de beste grip.

Voor geïnspireerd straat- en circuit gebruik beveelt Intrax de optionele caster/camberplaten aan voor de voorwielen. Als de kit hoofdzakelijk voor de openbare weg gebruikt wordt kan deze prima met de standaard topmounts gemonteerd worden voor extra comfort.

Voor de voorkant gebruikt Intrax een upside-down veerpoot met een diameter van 45mm. Dit verbetert de stijfheid van de Mc Pherson veerpoot ten opzichte van de origineel veel dunnere geleidestang. Het helpt de auto te stabiliseren en de maximale tractie en zekerheid te geven.   

Intrax is een Nederlandse fabrikant van hoogstaande veringtechnologie met meer dan 30 jaar intensieve ervaring op het allerhoogste niveau in de racewereld. Intrax ontwerpt en produceert schokdempers, vering en ondersteltechniek voor Formule 1 auto’s, straatauto’s en alles daartussen. In aanvulling op een uitgebreid straat- en competitie programma levert Intrax ook “maatpakken” op ondersteltechniek. Informeer vrijblijvend wat wij voor u kunnen betekenen.