OVERWINNINGEN VOOR BEVERS IN ZOWEL EEMSHAVEN ALS IN OSS

Eemshaven:
Als ze voor de start gaan zijn ze weer supersnel weg en al snel trekken ze een flink gat met de concurrentie. Dit weten ze ronde na ronde vast te houden en na een ronde of tien flink aan het gas te hebben gehangen moeten ze het in een paar bochten toch wat rustiger aan gaan doen want de achterband heeft zijn beste tijd gehad. De concurrentie komt niet meer dichterbij en uiteindelijk worden ze met een voorsprong van ruim 20 seconden en een nieuw ronderecord voor de zijspannen als eerste afgevlagd.

Oss:
Na wat remproblemen gaan ze in de verkennings- en opwarmronde proberen  de remmen zomin mogelijk te gebruiken om ze te sparen. Ook nu zijn ze weer goed weg met de start en nemen gelijk de leiding in handen. Continue kort gevolgd door Bertrand Hughes, maar hem geen moment zo dichtbij te laten komen dat hij een gevaar vormt met een uitrem actie. Echter is hij de eerste die remproblemen krijgt en na een ronden of 7 loopt het Bevers team langzaam verder uit en ze proberen dat tempo vast te houden. Het gaat goed tot het einde en wederom zien ze de wit-zwart geblokte vlag als eerste  passeren.
Het Bevers team heeft nu drie van de vier wedstrijden gewonnen en eenmaal tweede.Als ze zo door blijven gaan maken ze kans op een eindoverwinning.