Mooie races Supercar Challenge tijdens DTM weekend

De met Intrax uitgeruste auto’s hebben weer van zich laten horen op het DTM weekend Zandvoort waar de Super GT’s en de GTB’s hun vierde race weekend hebben verreden.

De rijders hebben ondanks hun succes secondes (bij een eerste, tweede of derde plaats krijgt de auto de eerst volgende wedstrijd respectievelijk 15, 10 en 5 sec extra stilsta tijd tijdens de pitstop) weer geweldige resultaten geboekt, 1 maal een 1ste plaats, 4 maal een 2de plaats en 2 maal een 3de plaats.

Speciaal de prestatie van Roger Grouwels en Kelvin Snoeks was opvallend. Na hun pitstop hadden ze een achterstand (door hun enorm opgelopen succes seconden) van 55 seconde op de leider Henry Zumbrink. Door een geweldig sterk gereden race van de heren hebben ze deze weten terug te brengen tot 5 seconden bij de finish. De auto bleef gedurende de wedstrijd perfect sturen en was eigenlijk 2 à 3 ronden te kort om de overwinning te pakken.

En speciale felicitaties voor Nol Kohler en Carlo Kuijer met hun eerste podium van het jaar. We zullen ze daar vast nog vaker gaan zien.