HDA 2-WAY en HDA 4-WAY Straat/ Trackday schokbrekers voor Subaru Impreza, Mitsubishi EVO en Lancia Delta HF Integrale 8V/16V

Altijd een perfecte wegligging en comfort. Of het nou een ritje met je vriendin is, dagelijks op-en-neer naar je werk, of je met semi-slicks Zandvoort /de Nordschleife onveilig maakt. Deze schroefset kan het allemaal tegen een aantrekkelijke prijs.

Je hebt alle verstelmogelijkheden in eigen hand zonder dat je hoeft laten te “revalven”. De high- en lowspeed ingaande en uitgaande demping zijn onafhankelijk verstelbaar. Per versteller heb je een minimum van 18, maar in de meeste gevallen tot wel 50 posities. Het is een oliegesmeerd systeem dus sterk, betrouwbaar en onderhoudsvrij.  De behuizingen zijn gemaakt van elektrochemisch gepolijst roestvrij staal waardoor het systeem mooi is als je het monteert, en ook mooi blijft. Vanwege het RVS blijft je hoogteverstelling altijd netjes gangbaar. De “piggyback” gemonteerde stikstof reservoirs garanderen een altijd constante dempingkracht, geven een betere koeling en zorgen voor maximale levensduur van de olie onder de zwaarste omstandigheden .  De “camber inserts” geven je de vrijheid om in sommige gevallen tot wel 3 graden extra camber te zetten en eindelijk dat onderstuur uit je auto weg te stellen.

Het modulaire HDA systeem is leverbaar in de volgende varianten:
> Met één enkele verstelling: compressie en rebound altijd in de juiste verhouding

> Met 2-WAY verstelling: een verstelling (1x) voor de compressie en een versteller voor de rebound (1x)

> Met 4-WAY verstelling: high-speed compressie (1x), low-speed compressie (2x) en rebound (1x).

Een set kan omgebouwd en geüpgrade worden van het ene- naar het volgende type door een ander reservoir te monteren.

Deze set kan optioneel besteld worden met de extreem harde- en gladde Black Titan zuigerstangen voor een nóg betere werking en maximale prestaties.  

Met deze set kunnen camberplaten / harde topmounts met uniballs meegeleverd worden.

Informeer bij je dealer of bij Intrax voor de mogelijkheden voor jouw auto.