Aston Martin V8 - Schokdempers oldtimer

Een mooie klassieker Aston Martin V8 heeft het pand van Intrax verlaten

Zoals vele klassiekers, een mooie auto, motorisch en technisch in staat om bij wijze van spreke als dagelijkse auto te gebruiken maar de wegligging is te “ouderwets”. Hier wil je een oplossing voor maar niet het karakter van de klassieker kwijtraken.

Intrax kan zich onderhand een specialist op het gebied schokdempers voor klassiekers en oldtimers noemen. Wij zijn in staat om schokdempers te bouwen die, in dit geval de Aston Martin V8, een veel stabieler weggedrag geven zonder dat de auto hard wordt, het chassis overbelast wordt en de auto zijn Gran Turismo van die tijd kwijtraakt.

Minimaal net zo belangrijk is dat er geen veranderingen aan de wielophanging gedaan hoeven te worden. Wij maken alleen gebruik van de originele montagepunten. Dus bij een eventuele veiling/verkoop van de auto kunnen altijd de originele schokdempers terug geplaatst worden zonder dat er sporen zijn van het Intrax systeem.

Voor meer informatie mail ons: info@intrax.nl of bel ons: +31(0)413 272997, u kunt dan ook een afspraak maken om ons eens te bezoeken.