Dutch Power Pack-prijzen uitgereikt

In het Den Hartogh Ford Museum zijn gisterenavond de winnaars van het Dutch Power Pack uitgebreid in het zonnetje gezet. Niet alleen werd de topdrie van elke klasse gehuldigd en teruggeblikt op het voorbije jaar, ook werd alvast vooruitgekeken naar wat 2012 gaat brengen.

dpp_cpz_001

De avond in Hillegom werd op de van hem bekende vakkundige wijze aan elkaar gepraat door René de Boer. Eerst blikte Erik Weijers terug op een (niet alleen wat hem betreft) zeer geslaagd seizoen 2011. Vervolgens keek de COO van Circuit Park Zandvoort vooruit naar 2012 waarin CPZ een zeer interessante kalender met veel internationale evenementen heeft weten samen te stellen. Naast de ADAC GT Masters, Masters of Formula 3, DTM, Historische Grand Prix en FIA GT3 kon daar afgelopen week met het FIA GT1 ook nog een officieel FIA-wereldkampioenschap aan worden toegevoegd.

Hoewel het grootste deel van de prijswinnaars hun bokaal zelf in ontvangst kwam nemen, moesten enkele rijders verstek laten gaan. Zo waren Sebastiaan en Jeroen Bleekemolen verhinderd omdat op dezelfde avond in Stuttgart de prijsuitreiking van de Porsche Supercup plaatsvond.

dpp_cpz_006
Tom Coronel hield een warm pleidooi voor het Dutch Radical Championship waarin hij tijdens de Formido Finaleraces felle strijd leverde met Junior Strous.

dpp_cpz_007
Dutch Radical Championship: v.l.n.r. kampioen Junior Strous, de nummers twee Marc Koster en Bertus Sanders en een behoorlijk van uiterlijk veranderde Erik Zwart…

dpp_cpz_008
Formido Swift Cup: v.l.n.r. Peter Schreurs (2de), kampioen Bart van Os, Sven Snoeks (3de)