Job Offer (Dutch)

Sorry guys, this job offer is only written in Dutch.But if you think you are the perfect person for this job, just apply!

Wil jij werken voor een gerenommeerd bedrijf in de Automotive, met bijna 50 jaar jaar ervaring in hoogstaande veringtechnologie op nationaal en internationaal niveau?

Wij zijn Intrax Suspension Technology BV, een Nederlandse fabrikant die custom made schokdempers, vering- en ondersteltechniek ontwerpt en produceert, voor diverse disciplines waaronder: race-, rally-, offroad-, klassiek- en straatauto’s en voor industriële doeleinden. Met een gedreven team van specialisten werken wij vanuit ons nieuwe en moderne pand in Oss.

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar:
Backoffice Medewerker (M/V)

Functieomschrijving:
Je houdt van een afwisselend takenpakket waarbij je soms snel moet schakelen tussen de diverse taken. Enig technisch inzicht is wenselijk maar niet noodzakelijk. Je vind het leuk om sales support te bieden en je durft initiatief nemen. De werkzaamheden zijn zeer divers en variëren van administratie werkzaamheden, inkoop, verkoopondersteuning, opmaken van verkoopfacturen en documenten, orderverwerking en klantenservice tot de logistieke afhandeling van orders en de opvolging daarvan.

Functie eisen:
– MBO-4 werk- en denkniveau
– Positieve en oplossingsgerichte werkhouding
– Accuraat en zelfstandig
– Je hebt een continue focus op verbeteringen

Wij bieden:
– Modern georganiseerd bedrijf
– Doorgroeimogelijkheden
– Prettige, mooie werkomgeving (in een nieuw, modern pand)
– Afwisselend werk
– Leuke collega’s en gezellige bedrijfsuitjes

Voor een impressie van onze fabriek kunt je op de volgende link klikken: https://www.intraxracing.nl/drone-video-van-onze-fabriek/

Ben jij de gemotiveerde collega met technisch inzicht die wij zoeken? Solliciteer nu!
E-mail je CV en motivatiebrief naar: claudette@intrax.nl

WIJ WERKEN NIET MET UITZEND-, WERVINGS- EN SELECTIEBUREAUS