rnToerwagen Diesel Cup Race 2:
rn1. Equipe Donald Molenaar / Henk Thuis, Honda Civic, 22 ronden in 50 min 48,654 (111,890 km/u),
rn2. Equipe Morien/Duivenvoorde, VW Golf, op 2,322 seconden,
rn3. Equipe Koster/Sanders, BMW 120d, op 16,617 seconden,
rn4. Equipe De Groot/Engel, SEAT Ibiza Cupra, op 26,042 seconden,
rn5. Equipe Gras/Dik, SEAT Ibiza Cupra, op 46,193 seconden,
rn6. Equipe Nooren/Albers, BMW 120d, op 54,949 seconden,
rn7. Equipe Veltman/Abresch, BMW 120d, 1 min 8,862 seconden,
rn8. Equipe Zwart/Uljee, BMW 120d, 1 min 33,240 seconden,
rn9. Equipe Van Dam/Dekker, SEAT Ibiza Cupra, 1 min 47,095 seconden,
rn10. Equipe Wilschut, BMW 120d, 1 min 52,867 seconden,
rn11. Equipe Slaghekke/Van Leeuwen, VW Golf, op 1 min 57,733 seconden,
rn12. Equipe De Kleijn/Cornelissen, BMW 120d, op 1 ronde,
rn13. Equipe Werkman/Van ’t Hof, BMW 120d, op 1 ronde,
rn14. Equipe Schilperoort/Stam, BMW 120d, op 1 ronde,
rn15. Equipe Ingo van Dijk, BMW 120d, op 1 ronde,
rn16. Equipe Hagenbeek/Rosier, SEAT Ibiza Cupra, op 1 ronde,
rn17. Equipe De Wit/Zomer, BMW 120d, op 1 ronde,
rn18. Equipe Popeijus/Okkerse, Alfa Romeo 147 1,9JTD, op 1 ronde,
rn19. Equipe Mul/De Groot, VW Golf, op 1 ronde,
rn20. Equipe Lars Huisman, BMW 120d, op 1 ronde,
rn21. Equipe Lucas Braams/David Broer, op 1 ronde,
rn22. Equipe Liesette Braams/Sacha Broer, op 2 ronden.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *