DNRT

De in Nederland zeer bekende oud coureur Huub Vermeulen heeft een hart voor het racen en is altijd bezig om dingen te organiseren zodat meer mensen het plezier van racen kunnen ervaren. Hij is zo ver gegaan dat hij als enige naast de KNAF (Nederlandse autosport Federatie) een organisatie licentie heeft verkregen en zijn eigen races mag organiseren. Deze club is zo populair, doordat het zeer laagdrempelig is, dat de DNRT nu groter is dan de KNAF.

Huub is groot voorstander van Cup racen, gelijke auto’s waardoor de rijder zich kan onderscheiden. Heel belangrijk hierbij is dat de auto zich leent voor de beginnende rijder maar dat een meer ervaren coureur de auto ook naar zijn hand kan laten zetten. 

Om er zeker van te zijn dat de beste rijder ook daadwerkelijk de snelste op de baan is moeten alle auto’s gelijk zijn aan elkaar. Intrax test al zijn schokdempers op de test bank voordat ze verstuurd worden (dit gebeurt ook na een reparatie en of revisie). Hierdoor kan Intrax garanderen dat iedere schokdemper exact hetzelfde is, dit is iets wat geen ander merk doet.

DNRT race klassen met Intrax schokdempers:
– DNRT Seat Ibiza Diesel Cup
– DNRT V8
– DNRT BMW E30
– DNRT E46 Compact Cup
– DNRT Volvo 360 Cup

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *