RADICAL SPORTS CARS

Intrax werkt al jaren samen met Radical Sports Cars om de best mogelijke wegligging te realiseren. De jarenlange kennis en ervaring van Intrax op het gebied van wegligging is voor Radical de ideale basis om het chassis te ontwikkelen.

Alle Radical Sports Cars zijn voorzien Intrax schokdempers, speciaal ontworpen voor de auto’s van dit racemerk. Radical is het meest succesvolle race merk ter wereld. Ze hebben al meer dan 2.500 race auto’s gebouwd.

OVER RADICAL SPORTS CARS

Radical Sports Cars is een Engels automerk dat gespecialiseerd is in prototypes. Het bedrijf werd opgericht in 1997 door Mick Hyde en Phil Abbott. De auto’s zijn speciaal gebouwd voor het circuit, maar ook straatlegaal. Het zijn zelfs de snelste straatlegale circuitauto’s ter wereld. Radicals worden gebruikt in diverse takken van de autosport. Radical Sportscars zijn erg populair omdat ze een enorme snelheid voor het geld bieden.

Als er een formule zou bestaan waarbij snelheid in geld wordt omgezet zou Radical de absolute winnaar zijn. Indien de factor plezier ook nog toegevoegd zou kunnen worden is het merk helemaal onverslaanbaar want alle auto’s die Radical bouwt zijn tweezitters. Dus de rijder kan het genot van het rijden met de Radical altijd delen, iets waar geen andere race auto de mogelijkheid tot geeft.