Industriële schokdempers

Intrax maakt al decennialang industriële schokdempers voor bedrijven en organisaties voor zeer uiteenlopende doeleinden. Van stootdempers om klappen/stoten op te vangen tot schokdempers voor interne transportbanden, landbouwmachines, hijskraancabines en voor het contra gewicht van hoge schoorstenen.

Dankzij onze jarenlange ervaring in het bouwen van schokdempers en industriële stootdempers op maat is Intrax in staat om in slechts 5 weken tijd een volledige nieuwe stootdemper te ontwikkelen.

Prototypes en maatwerk

Als schokdemper-specialist worden wij regelmatig ingeschakeld bij projecten die een maatwerk oplossing vragen en bij het ontwikkelen van prototypes. Door onze korte interne lijnen communiceren en schakelen wij snel waardoor de ontwikkeltijd en bijbehorende kosten laag blijven.

High-end materialen en unieke coatings

Intrax heeft speciale technieken ontwikkeld en maakt gebruikt van unieke coatings en high-end materialen. Dit zorgt dat onze stootdempers onder de meest extreme omstandigheden voor lange tijd functioneel blijven.

Voorbeelden van Intrax coatings, technieken en materialen:

  • Black Titan Coating. Zeer harde coating. Vele malen harder dan een goede chromen coating en is uitermate corrosie bestendig. Veel gebruikt bij offshore schokdempers.
  • ICC® (Intelligent Compression Control). Een hydraulisch mechanisch systeem die de compressiebeweging, zeer hoog frequent of juist extreem laag frequent, perfect onder controle houdt.
  • Meervoudig gecoate RVS veren of indien nodig titanium veren.

Vragen over onze industriële schokdempers of meer informatie?

Neem contact met ons op, wij helpen en adviseren u graag. Bel (+31) 0413 – 272 997, mail naar info@intrax.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

Contactformulier

Ik ben op zoek naar:

Projecten

Mazda MX-5 Cup

Mazda MX-5 Cup

Mazda MX5 Cup (sinds 2019)Intrax werd gevraagd door Mazda om een Cup auto t...
Meer info

Radical

Radical

Intrax heeft mede door zijn goede service en ervaring met competitie schokd...
Meer info

EPIC de Intrax purpose build off-road schokdempers.

EPIC de Intrax purpose build off-road schokdempers.

Na vele verzoeken en naar aanleiding van de off-road successen in Dubai is ...
Meer info