Automotive

Intrax Suspension Technology is gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van schokdempers voor voertuigen in de breedste zin van het woord. Alle schokdempers zijn custom build, dit houdt in dat alleen de ruwe materialen aanwezig zijn en de schokdempers pas gebouwd worden als de gegevens van de betreffende auto en wensen van de bestuurder binnen zijn. Met deze manier van werken weten wij zeker dat iedere set schokdempers de best mogelijke setting/veren meekrijgt voor de auto waarvoor ze bestemd zijn. Intrax kan op deze manier ook zeer flexibel werken en zijn de schokdempers altijd uitgerust met de laatste ontwikkelingen.

Verschillende competities worden gebruikt om de nooit stilstaande ontwikkelingen bij Intrax te testen. Zo worden alle nieuwe ontwikkelingen uitgebreid getest op straatvoertuigen, maar ook in race, cross en off-road competitie auto's. Variƫrend van zeer lichte tot extreem zware voertuigen onder de zwaarste omstandigheden. Al deze gegevens in combinatie met de "droge" reken- en test uitslagen worden gecombineerd tot een perfect product. Die vervolgens in verschillende configuraties weer gebruikt wordt in de schokdempers die door de eindgebruiker ingezet wordt om wedstrijden te winnen of juist heel comfortabel en veilig (op hoge snelheid) van A naar B te komen.

Op onze website zijn alle voertuigen (meestal met foto's) te vinden die wij al eens hebben gedaan, mocht uw auto er niet bij staan bel ons dan gerust. Omdat bij ons alles custom build is en wij zeer flexibel zijn worden wij regelmatig voor vreemde, aparte, extreme, kortom anders dan andere projecten gevraagd. Dus niets is ons te gek en een nieuw model hoeft bij ons niet per se duurder te zijn door onze ervaring.

Wij hopen snel wat van u te horen.

Ik ben op zoek naar:

Projecten

Mazda MX-5 Cup

Mazda MX-5 Cup

Mazda MX5 Cup (sinds 2019)Intrax werd gevraagd door Mazda om een Cup auto t...
Meer info

Radical

Radical

Intrax heeft mede door zijn goede service en ervaring met competitie schokd...
Meer info

EPIC de Intrax purpose build off-road schokdempers.

EPIC de Intrax purpose build off-road schokdempers.

Na vele verzoeken en naar aanleiding van de off-road successen in Dubai is ...
Meer info