Mitsubishi Outlander PHEV

Verbeterde schokdempers voor de Mitsubishi Outlander PHEV

De Mitsubishi Outlander PHEV is in Nederland erg populair. De ruimte en de plug-inn mogelijkheid zijn zeer goed maar wij kregen regelmatig een verzoek of we betere schokdempers konden leveren.

De meest gehoorde klacht is dat de auto hobbelig rijdt op klinker wegen en dergelijke en te snel doorslaat op verkeersdrempels en dergelijke. Daarbij wordt de auto als vaag en instabiel ervaren op de snelweg en de snellere bochten zoals een afslag van een snelweg, dan heeft de auto de neiging om te ver door te hangen. Dit heeft bij sommige passagiers zelfs wagenziekte tot gevolg.

Wij lossen dit op met behulp van 4 schokdempers en veren. De auto wordt comfortabeler op de kleine hobbels en veel stabieler op de grotere bewegingen. U zult versteld zijn over de snelheid waarmee met onze Intrax schokdempers de verkeerdrempels genomen kunnen worden zonder dat de auto daar heftig op reageert en het vertrouwen wat het systeem geeft op de snelweg en in de snellere bochten.

Het comfort gevoel neemt niet alleen toe doordat de Outlander veel minder hobbelig over de klinker wegen gaat rijden maar ook doordat er minder rol zal zijn in de bochten.

De schokdempers zijn eenvoudig instelbaar in hardheid. Met dit systeem is het mogelijk om de schokdempers geheel naar eigen smaak af te stellen en aan te passen voor de lange vakantie ritten waarbij de auto helemaal is volgepakt. Als de auto volgeladen is zet u de achterschokdemper simpelweg een aantal klikken strakker (een handeling van 2 minuten) waardoor de auto nog steeds zeer goed bestuurbaar en stabiel blijft ondanks de belading.

Voor meer informatie over dit systeem kunt u ons bellen en of mailen: (+31) 0413 - 272 997 of mail gebruik ons contactformulier.

Bekijk al onze schokdempers voor de Outlander PHEV.

08
apr
Mitsubishi Outlander PHEV

Ik ben op zoek naar:

Projecten

Mazda MX-5 Cup

Mazda MX-5 Cup

Mazda MX5 Cup (sinds 2019)Intrax werd gevraagd door Mazda om een Cup auto t...
Meer info

Radical

Radical

Intrax heeft mede door zijn goede service en ervaring met competitie schokd...
Meer info

EPIC de Intrax purpose build off-road schokdempers.

EPIC de Intrax purpose build off-road schokdempers.

Na vele verzoeken en naar aanleiding van de off-road successen in Dubai is ...
Meer info