BOGAERTS / DE JONG OVERALL KAMPIOEN DSC 2009 OP INTRAX

OVERALL KAMPIOEN
Bogaerts en De Jong zijn afgelopen weekend met de zwarte JR motorsport BMW E36 M3 met twee 1e plaatsen overall DSC kampioen geworden op Intrax dempers. Gefeliciteerd!

GT
Cor Euser heeft de beide races van de DSC tijdens het Spa Racing Festival op zijn naam geschreven. De Marcos-coureur deed hiermee goede zaken voor het kampioenschap, omdat naaste concurrent Martin Short betrokken raakte bij een startcrash en hierdoor zijn race voortijdig moest staken. Tweede werden Robert de Graaff en Philippe Ribbens. Cor gebruikte voor het eerst deze race een set frisse nieuwe Black Titan schokbrekers van Intrax, wat misschien nét het verschil heeft kunnen maken. 

SUPERSPORT I
In de Supersport I ging de overwinning in de eerste race naar Ruud Olij met de BMW V8 GTR, ook rijdend op Intrax. Henk Thuis (Intrax) haalde een 5e en 2e plaats.

SUPERSPORT II
Pieter van Soelen,uitkomend voor JR Motorsport scoorde hier een 4e en 2e plaats met de BMW 132GTR, net achter zijn teamgenoot Bert van der Zweerde (7e en 1e plaats), allen op Intrax dempers.

SPORT I
Rob Nieman met de Renault Clio RS 2.0 16V van Spirit Racing haalde een 3e plaats met Intrax dempers, natuurlijk achter Bogaerts en de Jong (1e en 1e plaats).

Ik ben op zoek naar:

Projecten

Mazda MX-5 Cup

Mazda MX-5 Cup

Mazda MX5 Cup (sinds 2019)Intrax werd gevraagd door Mazda om een Cup auto t...
Meer info

Radical

Radical

Intrax heeft mede door zijn goede service en ervaring met competitie schokd...
Meer info

EPIC de Intrax purpose build off-road schokdempers.

EPIC de Intrax purpose build off-road schokdempers.

Na vele verzoeken en naar aanleiding van de off-road successen in Dubai is ...
Meer info