Oldtimers en youngtimers

Oldtimers en youngtimers worden steeds vaker gereviseerd. Niet om mooi ergens neer te zetten, maar om daadwerkelijk mee te gaan toeren of aan puzzelritten en/of tourrally’s deel te nemen. Als de auto zich er geschikt voor is en/of de juiste historie heeft, worden ze ook steeds vaker voor competitie doeleinden gebruikt.

Dicht bij het origineel blijven

In alle gevallen willen de meeste mensen zo dicht mogelijk bij het origineel blijven of in ieder geval het klassieke uiterlijk in stand houden. Voor deze doelgroep past Intrax zijn schokdempers aan. Dit kan variëren van een ander kleur tot en met het ontwikkelen van compleet systeem voor een klassieke auto.

Schokdempers passend bij de oldtimer

Zo kan er gekozen worden uit diverse kleuren (de klassieke kleuren van de merken van weleer), klassieke verstelknoppen, hoogteverstelling zonder schroefdraad (voor sommige jaren niet toegestaan) en nog veel meer.

Intrax is bijvoorbeeld de enige in de wereld die voor een Lancia Aurelia of een Alfa 6C schokdempers systemen heeft ontwikkeld, die er van buiten geheel origineel uit zien maar van binnen zijn voorzien van moderne technieken. Hierdoor kunnen deze klassiekers nog vele jaren veilig aan het huidige verkeer deelnemen.

Voorbeelden van op maat gemaakte schokdempers voor oldtimers: